Op zoek naar sociaal woningkrediet?

 
 
sociaal woningkrediet
vsw 04.
Onze hypotheekexperts zoeken samen met U naar de beste en voordeligste lening op de markt rekening houdend met uw specifieke wensen. ONZE CONTACTPUNTEN VINDT U HIER. Vlaams Sociaal Woonkrediet verzamelt en bewaart uw persoonsgegevens voor haar cliƫntenbeheer en in het kader van haar dienstverlening. Behoudens uitdrukkelijk verzet van uw kant kunnen deze gegevens verwerkt worden in het kader van de commerciƫle promotie van diensten en producten van het Vlaams Sociaal Woonkrediet. U heeft het recht uw gegevens in te zien en te laten verbeteren. Aanvullende inlichtingen kunt u bekomen bij Vlaams Sociaal Woonkrediet Dorpstraat 15 3560 Lummen.
Duidelijk Overzicht sociale leningen.
voorwaarden_sociale_lening
De Vlaamse Woonlening.
En met de middelen die we hadden bouwden we ons eigen huis. Wel u hoeft die woondromen niet op te bergen ook al heeft u een beperkt inkomen. Kopen of renoveren bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kunt u terecht voor een woonkrediet tegen het laagste tarief. Met rentevoeten vanaf 2% is de Vlaamse Woonlening een stuk voordeliger dan de markt.
Info Sociaal Woon Krediet.
Sociale leningen in Vlaanderen. Opgelet voor gedetailleerde informatie en documentatie verwijzen wij naar de individuele erkende kredietmaatschappijen. tot 100% lenen zonder verhoging rentevoet dankzij de gewestwaarborg. geen bovengrens op het inkomen of beperking inzake het kadastraal inkomen van de woning! voordelige hoofdzakelijk vaste rentevoeten. geen dossierkosten tenzij anders vermeld in de prospectus en het aanvraagformulier. premie van de schuldsaldoverzekering kan mee ontleend worden onder bepaalde voorwaarden. slechts de helft van het ereloon van de notaris voor de leningsakte. mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie.
Sociaal woonkrediet hoeveel kan je lenen?
Home Lenen Hoeveel kan ik lenen? Sociaal woonkrediet hoeveel kan je lenen? Het maximumbedrag van een sociaal woonkrediet bedraagt. bij aankoop van een woning of appartement de koopprijs in voorkomend geval inclusief btw of indien deze lager is de geschatte verkoopwaarde. bij werken de kostprijs van de werken inclusief btw of indien deze lager is de geraamde waarde van de werken. de erfpachtvergoeding inclusief de registratierechten. Het bedrag van een sociaal woonkrediet mag in ieder geval niet hoger zijn dan de geschatte verkoopwaarde van de woning of het appartement in voorkomend geval na de werken.
Lenen bij VMSW.
Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan de Vlaamse Woonlening.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Extranet.
algemene info instructies recente info's Wetgeving modeldocumenten FOD Modeldocumenten verslagen statistiek HypoSoft Belfius / Corona /VDK. vzw Sociaal Woonkrediet secretariaat. Het secretariaat is gevestigd te 1731 Zellik Cesar Van Malderenstraat 12 bus 1 Hoe contacteren? 02 / 528 08 29. 02 / 528 08 28. Leidraad voor de commissarissen 2016 New 12/2016. Wijzigingen Leidraad commissaris 2016. info VL-27 Afsluiting boekjaar New 12/2016. Nieuw op site in mei 2017. Nieuw op site in april 2017. Nieuw op site in januari 2017. Aanbod KREDIETOPENING 04 2017 blanco. Aanbod Kredietopening met HS codes 04.2017. KB 19 04 2017 Wijzigingen KB 29 10 2015 aansprakelijkheidsverzekering en beroepskennis. info VL-12 Aansprakelijkheidsverzekering en beroepskennis.
Sociaal woonkrediet Ons Eigen Huis.
woe en do 9 u 12 u. Op afspraak via 011 / 64 32 25. 011 / 64 32 25. Sociaal woonkrediet onder waarborg van de Vlaamse Regering. Onze sociale kredietmaatschappij verstrekt en beheert sociaal woonkrediet ook wel sociale leningen genoemd voor het kopen bouwen verbouwen of behouden van bescheiden woningen en appartementen. Ons Eigen Huis werd opgericht in 1893 erkend door de ASLK Algemene Spaar en Lijfrentekas thans Fortis Bank en is erkend door de Vlaamse Regering volgens art. 78 van de Vlaamse Wooncode. In de voorbije 100 jaren hebben wij duizenden hypothecaire sociale leningen toegestaan in de provincie Limburg.

Contacteer ons