Resultaten voor rentevoet

 
 
rentevoet
Rentevoet winwinlening in 2015. Agentschap Ondernemen.
Op deze achtergestelde leningen moeten interesten betaald worden. De rentevoet mag niet hoger zijn dan de wettelijke rentevoet die van kracht is en mag niet lager zijn dan de helft van dezelfde wettelijke rentevoet. De wettelijke rentevoet in 2015 bedraagt 2.5%.
oef gelijkwaardige rentevoeten.
Bekijk die lening met variabele rente toch maar eens Consument Geld HLN.
In 2016 kozen meer dan 9 op de 10 kredietnemers voor een vaste rentevoet of voor een rentevoet die pas na minstens tien jaar rentevastheid kan worden aangepast. In het vierde trimester opteerden zelfs 935%, van de kredietnemers voor die optie.
Rente Wikipedia.
Voor de duidelijkheid kan men spreken van rentebedrag" en rentepercentage" per jaar" of rentevoet" per jaar" of analoog voor een andere periode. Daarnaast moet nog worden onderscheiden de nominale rente tegenover enerzijds de effectieve rente en anderzijds de reële rente zie onder.
Vergelijk hypothecaire leningen Spaargids.be.
De getoonde rentevoeten van de hypothecaire leningen zijn indicatief, verifieer de juistheid ervan bij de financiële instellingen. Let op, geld lenen kost ook geld. Spaargids.be is een transparante en neutrale vergelijkingssite, gedragen door zijn bezoekers. U vergelijkt bij ons namelijk leningen van andere verbouwers en tarieflijsten van banken.
WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015 Ambos NBGO.
Home Nieuws WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015. WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015. 9 February 2015. De wettelijke rentevoet voor het jaar 2015 werd verlaagd naar 250, % mededeling van de Administratie van de Thesaurie in het Belgisch Staatsblad van 30 januari 2015.
Sociale lening aan vaste rentevoet.
Uw bescherming: zekerheid tegen een lage prijs. Ons Eigen Huis biedt u enkel een VASTE rentevoet aan bij uw sociaal woonkrediet. Deze VASTE rentevoet wordt bepaald in functie van de looptijd van uw lening, en kan desgevallend verminderd worden met een commerciële korting.
Verhoging van de rentevoeten in de Verenigde Staten: welke gevolgen? Beobank.
Yves Kazadi: Talrijke beleggers hebben bijvoorbeeld Italiaanse of Spaanse obligaties gekocht die 7% opbrachten in 2013. Vandaag is de rentevoet gedaald naar 2 of 3%. Deze beleggers gaan hun rendement dus elders zoeken. Dit gezegd zijnde: verschillende financiële producten worden geïndexeerd op de rentevoet.
Uw rentevoet wordt binnenkort herberekend.
Bij leningen aangevraagd vóór 1 juni 2014 is er enkel om de vijf jaar een renteherziening. Wanneer de berekende rentevoet hoger is dan de referentierentevoet die geldig is op de dag van de herziening, vermeerderd met 1 procentpunt, dan wordt de herberekende rentevoet tot op dat niveau verlaagd.

Contacteer ons