Meer resultaten voor sociale lening

 
 
sociale lening
Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening België Knack.be.
02/02/14 om 0813: Bijgewerkt om 0813.: In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen, een absoluut record. Verzenden via mail. In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen van het Vlaams Woningfonds VWF of de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW.
Vooruitzien Sociale huisvestigingsmaatschappij.
Sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien bouwt sociale nieuwbouwwoningen in het werkgebied West Limburg. Vooruitzien bouwt en verkoopt sociale woningen en appartementen. In een deel van de sociale bouwprojecten worden er ook sociale kavels voorzien. Vooruitzien biedt sociale hypothecaire leningen aan via VMSW Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Gemeente Huldenberg.
Maar een hypothecaire lening aangaan is niet voor iedereen even makkelijk. Wie niet bij een gewone bank terecht kan voor een lening, kan misschien wel beroep doen op een sociale lening. Om in aanmerking te komen voor een sociale lening mag de waarde van de woning die je wil kopen of verbouwen bepaalde maximumgrenzen niet overschrijden.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW Gemeentebestuur Knokke-Heist.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wil kopen in het Vlaamse Gewest.
Kopen Wonen Vlaanderen.
Een sociale kavel kopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Op de website van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW leest u wie een sociale kavel kan aankopen via een sociale huisvestingsmaatschappij. Een sociale lening om een woning te kopen of te renoveren.
Sociale Lening Sociaal Woonkrediet Goedkoop Lenen Voor Een Huis.
Je inkomen hoeft niet direct enorm laag te zijn, maar de meeste gezinnen met één inkomen of alleenstaande ouders komen in aanmerking. De goedkoopste hypothecaire lening is dus de sociale lening of sociaal woonkrediet. De voorwaarden van een sociale lening variëren bij de verschillende kredietverleners.
Leningen bij een sociale kredietmaatschappij erkend door de Vlaamse Regering Stad Vilvoorde.
De gezinssamenstelling is medebepalend bij de bepaling van de maximale waarde van de lening. Er is een vaste basisrentevoet voor de volledige duur van de lening. Inlichtingen en formulieren. URL: http//www.sociaal-woonkrediet.be: http//www.wb.be.: Kredietmaatschappij, Krediet voor Sociale Woningen. Tel: 02 673 33 00.
Sociale leningen.
In Temse is er één kredietmaatschappij om een sociale lening aan te vragen, namelijk Elk zijn huis contactgegevens: zie rechterkolom / website: http//www.elkzijnhuishamme.be.: Er worden ook goedkope, sociale leningen voor structurele, energiebesparende werken, verstrekt door Interwaas: zie www.interwaas.be of www.frge.be of open volgende bestanden.:
Sociaal lenen Heist-op-den-berg.
Je bent hier Startpagina Sociaal lenen. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kom je in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kan je terecht bij je sociale-huisvestingmaatschappij.

Contacteer ons