Zoeken naar kredietkaarten

 
 
kredietkaarten
Waarom een kredietkaart als ik al een bankkaart met Maestro heb?
Zowel Maestro als kredietkaarten worden wereldwijd aanvaard. Maar kredietkaarten nog altijd net iets meer. Als u ergens niet met Maestro kunt betalen, is de kans groot dat het wel met uw kredietkaart kan. Veel hotels en autoverhuurders aanvaarden trouwens alleen maar kredietkaarten.
Cofidis België De kredietkaarten.
De kredietkaart van Cofidis. De MasterCard Cofidis biedt alle voordelen van een internationale kredietkaart: u kunt er mee betalen in de winkels en op internet, maar ook 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 zonder kosten geld opnemen aan de geldautomaten in België en wereldwijd.
Hoe werkt een kredietkaart? Jongerengids.
Visa, MasterCard en American Express zijn voorbeelden van kredietkaarten. Je kan ze gebruiken in sommige winkels, restaurants, in het buitenland, bij aankopen via het internet. Eén keer per maand worden alle uitgaven van je kredietkaart opgeteld en van je bankrekening gehaald.
Kredietkaart Aanvragen? Kies de juiste creditcard! Geldbank.be.
Doordat terug betaald geld opnieuw geleend kan worden vallen kredietkaarten onder de categorie van hernieuwbare kredieten. De regelgeving die de FOD Economie op kredietkaarten toepast is dan ook dezelfde als die op geldreserves, doorlopende kredieten en het geoorloofd rood staan op de zichtrekening onder nul gaan.
Mastercard Kredietkaarten en prepaidkaarten Belfius.
Lees hier meer. Kredietkaarten en prepaidkaarten: uw vragen, onze antwoorden. Wat doe ik in geval van verlies of diefstal van mijn kaart? Bel onmiddellijk naar Card Stop 32 070 344 344 24u/24. Doe binnen 24 uur bij de politie aangifte van het verlies of de diefstal.
Zorgvuldig gebruik van debet en kredietkaarten bij de Vlaamse Gemeenschap Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warni
Meer informatie over de procedure voor het gebruik van de kredietkaart. Voor vragen over het zorgvuldig gebruik van debet en kredietkaarten bij de Vlaamse Gemeenschap kunt u terecht bij uw leidinggevende, de contactpersoon integriteit van uw entiteit of de coördinator Integriteitszorg.
Kredietkaarten. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-valid. beoban
Vind de rekening die bij je past. Ontdek al onze kredietkaarten. Extra World Mastercard. Visa Internet Cashback. Beheer uw kaart. Bankieren op afstand. Ontdek de Beobank blog. Met nieuws, tips en gidsen helpt Beobank u graag verder bij uw financiële beslissingen.
Kredietkaarten vergelijken zoek de beste kredietkaart.
De onderstaande kredietkaarten kunt u aanvragen in combinatie met elke Belgische zichtrekening. Vergelijk Belgische kredietkaarten. Beobank Visa: gewilde en veilige Visa-kredietkaart waarmee u zonder zorgen bij webhandelaren kunt betalen. Daarnaast 3% retour op online bestedingen. Promotie: 3 maanden 3% retour, daarna 1%.
Ontdek het aanbod Visa kaarten van AXA Bank.
Wereldwijd altijd geld op zak. Met een kredietkaart betaalt u overal ter wereld: in winkels, restaurants en hotels. Ook online doet u er veilig en snel aankopen mee. Visa Classic Visa premiumplus. Vergelijk onze kredietkaarten. de klassieke kredietkaart. de kredietkaart met extra voordelen.

Contacteer ons