Zoeken naar lening voor huis

 
 
lening voor huis
Ouders moeten steeds vaker meelenen voor huis van kind Het Nieuwsblad.
24/04/2013 om 0300: door Luc Coppens. Wie aan het begin van zijn carrière een huis wil kopen, komt er niet meer met een gewone borgstelling van zijn ouders. Ouders moeten steeds vaker voor 10 procent eigenaar worden van de woning die hun kind op het oog heeft, anders weigert de bank een hypothecaire lening.
Nieuwe partner geniet woonbonus als hij instapt in uw lening Bespaar belastingen.
De echtgenoot of wettelijk samenwonende partner kan dus op basis van voormelde wettelijke bepalingen geen aanspraak maken op de aftrek voor enige en eigen woning, aangezien hij op 31 december van het jaar waarin de lening werd gesloten geen eigenaar, noch kredietnemer was van de lening.
Lenen voor een woning: hypothecaire lening BNP Paribas Fortis.
Energielening: groene lening. Voor energie besparende werken in uw woning maakt u gebruik van deze groene lening.: Hetzelfde voordelige tarief voor iedereen. Goed voor het milieu. Bereken uw hypothecaire lening. Wilt u een woning financieren? Bepaal uw terugbetalingscapaciteit en bereken zelf het bedrag van uw lening.
Antwoorden veelgestelde vragen.
Vanaf het tiende jaar zijn er vijfjaarlijkse rentevoetherzieningen die herberekend wordt op basis van de referentierentevoet bij het aangaan van de lening, de gezinslast en het gemiddeld inkomen over vijf jaar ingaand het zevende jaar voor de verjaardag van de lening.
Lenen voor een woning? Dit bepaalt hoeveel u kunt lenen Consument Geld HLN.
Banken ontlenen sneller geld voor een huis dat ze maar voor 50% financieren, dan een waar ze 80% van de aankoopprijs moeten ophoesten. Als de Nationale Bank van België fiat krijgt van Europa, mogen banken in België vanaf mei 2017 maximaal 80% voordelig voorschieten, en moet de toekomstige huiseigenaar zelf minstens 20% aan eigen middelen op tafel kunnen leggen. Tip: vergelijk meerdere hypothecaire leningen en speel de banken tegen elkaar uit. Bespreek vooraf met uw bank de looptijd van de lening, de termijn waarop u de lening wilt afbetalen.
Wie" huis wil kopen met sociale lening, hoeft niet te wachten tot volgend jaar" HLN.be.
Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche sp.a benadrukt dat mensen die een huis willen kopen met een sociale lening, niet hoeven te wachten tot volgend jaar. Wie" een sociale lening wil en aan de voorwaarden voldoet, kan nog altijd een toezegging krijgen van het Vlaams Woningfonds of de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Berekenen van hypothecaire lening.
Hoeveel kunt u lenen? Heeft u het huis van uw dromen gevonden? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten hoeveel u kunt lenen. Voor het berekenen van uw hypothecaire lening of woonkrediet, vult u stap voor stap de volgende gegevens in.:
Een woonkrediet aangaan. Hoe begin je eraan? Lenen.
De effectieve afsluiting van je lening doe je dan nadat je het huis hebt gekocht of een bouwproject hebt vastgelegd. Enkele tips bij het zoeken naar een woonkrediet.: Bezoek meerdere banken. De voorwaarden voor een lening verschillen immers van bank tot bank.
Argenta.
Vous devez remplacer votre toit? Vous avez besoin dune cuisine ou dune salle de bains neuve? Cela entraîne des coûts importants. Le prêt rénovation vous permet de financer ces projets. Vous prévoyez daménager votre jardin ou de rafraîchir votre habitation?

Contacteer ons